Rekrytointi

REKRYTOINTI

NettiTieto Oy - NTG Finland on tietoyhteiskunnan arkkitehtuuriyritys, joka toteuttaa ja kehittää innovatiivisia tietotekniikka- ja ohjelmistopalveluita sekä tarjoaa laadukkaat ja kattavat mainostoimistopalvelut yrityksille niin Suomessa kuin ulkomailla. Ratkaisumme auttavat yrityksiä markkinoimaan, johtamaan ja kehittämään toimintaansa paremmin ja viestimään tehokkaammin. Toiminta on vahvasti laajenemassa ulkomaille. NettiTieto Oy:n liikevaihto viime tilikaudella oli n. 2M€. 

Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia vahvistamaan tiimejämme. Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia työmahdollisuuksia: 


Ohjelmistosuunnittelija, FinTech

Haemme vahvistusta FinTech ohjelmointitiimiin.

Olemme kehittäneet kokonaisratkaisun rahoitusyhtiön lainaprosessien hallintaan. Tietojärjestelmä toimii lainahakemusten käsittelyn ja maksukyvyn analysoinnin lisäksi lainojen hallinnan ratkaisuna, sekä asiakkaan verkkopankkipalveluna. Järjestelmään voidaan liittää myös laskutus-, reskontra- sekä perintätoiminnot. Ratkaisumme on markkinajohtaja Suomessa.

Edellytämme aiempaa ohjelmointikokemusta rahoitusalan tai taloushallinnon sovelluksiin liittyen, esimerkiksi laskutus, reskontra, kirjanpito, perintä, maksuliikenne, analytiikka, raportointi.

Toivomme myös että sinulla on työkokemusta ainakin joistakin seuraavista tekniikoista:

Ota rohkeasti yhteyttä! Tehtävänkuva ja palkkaus arvioidaan hakijan henkilökohtaisen työkokemuksen ja osaamisen perusteella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@nettitieto.fiYritysmyyjä nettisivumyyntiin

Haemme kasvavaan myyntitiimiimme osaavaa yritysmyyjää monipuolisten tuotteidemme myyntiin ja markkinointiin. Tehtävinäsi on aluksi myydä nettisivuja ja verkkokauppoja. Näytettyäsi kyntesi myyjänämme voit laajentaa tuotevalikoimaasi.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on näyttöjä myyntityöstä, joka on itsenäinen ja oma-aloitteinen ja jonka rahanahneus on kyltymätön. Tarjoamme koulutuksen, nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat valmiit kontakti- ja asiakasrekisterit sekä tarjous- ja myyntityökalut.

www.nettitieto.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@nettitieto.fi


Myyjä

Myynnin assistentti, yritysmyynti

Toimit kokopäiväisesti yritysmyynnin assistenttina Kuopion toimipisteessä.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskäyntien sopiminen sekä uusille että jo kanssamme asioiville sopimusasiakkaille. Osaat suunnitella markkinointimateriaalia. Tuotat laadukkaita tarjouspohjia ja sopimusasiakirjoja myyntiryhmällemme. Pidät yllä myyntiverkostoa ja huolehdit jälleenmyyjiemme tarpeista, sekä hoidat yleistä viestintää.

Olet positiivinen, haasteita ja paineita pelkäämätön. Tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Lyhyesti: Pidät myyjämme kiireisenä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:
- hyvät ihmissuhdetaidot
- erinomainen muisti ja hyvä organisointikyky
- kokemusta asiakaskontaktoinnista
- kyky sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin ja haasteisiin
- pitkäjänteistä työtä pelkäämätön asenne
- reipas ja pirteä olemus
- kyky löytää potentiaalisten asiakkaiden tiedot ja taustat
- kyky hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn. Kahta samanlaista päivää ei ole. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osaksi myynnin tulospalkkioihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@nettitieto.fi