Verkkokauppa

 

PERUSTA OMA VERKKOKAUPPA!

Verkkokaupalla laajennat markkina-aluettasi ja asiakaskuntaasi rajattomasti, hetkessä! Verkkokaupan perustaminen on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi suuria investointeja. NettiTiedon verkkokauppa sisältää kaikki tarvittavat elementit virtuaalikaupan perustamiseen.
KAUPANKÄYNTIÄ YMPÄRI VUOROKAUDEN, YMPÄRI MAAILMAA

Verkkokaupan avulla käyttäjät voivat helposti tilata tuotteita missä ja milloin tahansa. Internetin välityksellä voidaan tuotteita ja palveluita tarjota kustannustehokkaasti ja maailmanlaajuisesti ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, mikä myös vapauttaa henkilöresursseja muihin työtehtäviin.

PIENILLE PUODEILLE JA SUURILLE TUKKUREILLE

NettiTiedon verkkokauppajärjestelmä palvelee niin suppean tuotevalikoiman yritystä kuin tuhansien tuotteiden myyntiä. Järjestelmää voidaan laajentaa erillisillä laajennusmoduuleilla, jotka mahdollistavat liiketoimintojen monimuotoisen kehittämisen tulevaisuudessa verkkokaupan kasvaessa.

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN EI KÄY TÄMÄN HELPOMMAKSI!

NettiTieto toimittaa verkkokaupan tarvittaessa käyttövalmiina avaimet käteen -kokonaisuutena. Järjestelmä on helppokäyttöisen hallintaliittymän ansiosta erittäin nopea ottaa käyttöön. Ulkoasu voidaan räätälöidä tarvittaessa täysin toiveidesi mukaan.Varastonhallinta

 

VARASTONHALLINTA

Kaipaatko tehoa logistiikkaan ja varastonhallintaan? Hanki verkkokaupan ja varastonhallinnan yhdistävä kokonaispaketti ja saavutat selvää synergiaetua. Varastonhallintajärjestelmä kommunikoi suoraan verkkokaupan kanssa, jolloin niin virtuaalikaupan kuin varastosikin hyllyt pysyvät aina järjestyksessä, ja voit tehostaa merkittävästi materiaalivirtojesi hallintaa.
KAIKKI TARVITTAVA TUOTEVIRTOJEN HALLINTAAN

Varastonhallintajärjestelmän avulla voit hallita paitsi tilauksia ja tuotetietoja, myös varastotapahtumia, monivarastoseurantaa, varastonimikkeitä sekä inventointia. Voit lisätä tuotteille viivakoodit sekä EAN-koodit, varastosaldot ja hyllypaikat tuotetyypeittäin eriteltyinä, hallita osto- ja myyntihintoja, säätää tuotesaldoille hälytysrajat sekä paljon muuta!

SELKEÄT RAPORTIT SEURANTAAN

Varastonhallintajärjestelmä sisältää monipuoliset raportit kirjanpitoon ja myynnin seurantaan. Raporttien avulla voit kerätä monipuolista tietoa tuotteista, tilauksista, myynneistä, varastoarvosta ja katteesta. Kaikki raportit voidaan viedä CSV -tiedostomuotoon.

HELPOTA ARKISIA RUTIINEJA

Kattavalla varastonhallintajärjestelmällä automatisoit monia työvaiheita, jolloin myös inhimilliset virheet vähenevät. Työ on mielekkäämpää ja tehokkaampaa, kun varastokirjanpito helpottuu. Kattavat ominaisuudet sopivat vaativaankin käyttöön!


LISÄPALVELUT

Tiesitkö, että meiltä löydät myös Kassaratkaisun, joka yhdistää varastonhallinnan, verkkokaupan sekä myös liikkeen myynnit?

Tutustu Kassaratkaisuun tästä!