Turisti-Info

CASE SUOMEN TURISTI-INFO

NettiTieto toteuttiSuomen Turisti-Infon monipuolisen sivuston räätälöidysti. Kotimaan matkailutarjontaa laajasti ja kattavasti esittelevä sivusto pitää sisällään tapahtumakalenterin, hakutoiminnon  ja muita matkailijalle hyödyllisiä toimintoja.
 

Projektin tavoite

Suomen Turisti-Info on tunnettu Matkailijan käsikirjoistaan, jotka joka kesä esittelevät kotimaamme vetovoimaisimpia matkailukohteita, tapahtumia ja yleishyödyllistä ajankohtaista tietoa.

Projektin tavoitteena oli luoda sivusto, jolla yhdistyisivät käsikirjasta tutut asiat www-käyttäjälle sopivalla tavalla.
 

Toteutus

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnittelivat Turisti-info.fi -sivuston ulkoilmeen. Vaihtuvien kuvien sarja, monipuoliset hakutoiminnot ja ilmoita tapahtumasta -toiminnot tuovat kaivattua lisäarvoa sivustolle.

Julkaisualustaan räätälöitiin erilaisia lisätoimintoja. Tapahtumailmoitukseen voi lisäksi liittää kuvia ja kuka tahansa sivustolla kävijä voi lisätä oman kesätapahtumansa mukaan kalenteriin.

Suurin taustalle tehty ohjelmisto on hakemistojärjestelmä. Sivun ylälaitaan sijoitetun hakutoiminnon avulla sivustolta voi etsiä vapaalla hakusanalla esim. halutun kaupungin kaikki löytyvät tapahtumamerkinnät.

Kartta-ja reittihaku tulostuu sivustolle Googlen kautta ja on käytännöllinen lisäosa sivustolla.

Tutustu palveluun osoitteessa www.turisti-info.fi >

Katso lisää räätälöintimahdollisuuksista täältä >

Katso lisää ohjelmiston integroimisesta laskutusjärjestelmään täältä >

Takaisin referenssien pääsivulle >