CASE SUOMEN PARVEKEVARUSTE

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnitteli ja toteutti Suomen Parvekevarusteen yrityskuvasuunnittelun, uutiskirjeen, www-sivuston, FB-profiilin luonnin, esitteet ja roll-upit sekä käyntikortit.

Yhtenäinen kaunis ilme toistuu kaikessa yrityksen materiaalissa. Eri tuotetyyppien esitteissä ja mainosmateriaaleissa ovat omat tuotekohtaiset eroavaisuutensa.  

Projektin tavoite

Suomen Parvekevarusteen valmistamien ritilätuotteiden lanseeraukseen haluttiin näyttävä ja mieleenjäävä mainosilme. Yrittäjän toiveena oli saada logo, joka viestii niin ekologisuudesta, luotettavuudesta kuin myös laadukkuudesta.

Tavoitteena oli mainosilme, joka toistuu vaivattomasti ja toimivasti kaikessa yrityksen mainonnassa nyt ja tulevaisuudessa.

Toteutus

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnitteli Suomen Parvekevarusteelle täydellisen yrityskuvan. Projekti alkoi logon suunnittelulla, jonka myötä edettiin www-sivustoon, esite- ja roll-up -materiaaliin ja käyntikortteihin.

 

 

Www-sivustolla kiinnitettiin erityistä huomiota sivujen helppokäyttöisyyden ja näyttävyyden yhdistelmään. Sivuilta löytyy kaikki tarvittava materiaali nopeasti ja selkeästi. Vaihtuvien kuvien sarja tuo mukaan osaltaan näyttävyyttä, osaltaan selkeää jaottelua eri tuoteryhmien välille.

Projekti toteutettiiin keväällä 2011.
 

Muut mainostoimisto case-esimerkkimme

 Takaisin referenssien pääsivulle >