Nelko

CASE NELKO

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut loi kalustevalmistaja Nelko Oy:lle täydellisen uuden mainosilmeen. Projektin myötä Nelkon raikas uusi tyyli toistuu kotisivuilla, esitteissä, tuotekatalogissa, asiakaslehdessä ja roll-up – mainoksissa.

Kalustevalmistaja Nelko Oy:n uuden tyylikkään yritysilmeen takana NettiTieto Oy:n Mainostoimistopalvelut. Mainostoimistopalvelut suunnittelevat ja toteuttavat kaiken mitä asiakasyritys voi kuvitella – ja hiukan enemmän.

Projektin tavoite

NettiTiedon Mainostoimistopalveluiden tavoitteena oli luona kalustevalmistaja Nelkolle uusi, raikas ja keittiökeskeinen graafinen ilme, joka tulisi toistumaan kaikessa yrityksen käyttämässä mainonnassa ja viestinnässä. Grafiikan ja sisällön tuoton lisäksi tarvittiin myös uusia tuotekuvia.

Toteutus

NettiTiedon Mainostoimistopalveluiden graafikot suunnittelivat ja vastasivat visuaalisella ilmeellä asiakasyrityksen tarpeisiin ja odotuksiin. Uudet tekstisisällöt tuotettiin asiakaslähtöisesti copywriterin toimesta.

Nelkon kotisivut toteutettiin Nettitiedon Vektori julkaisujärjestelmän avulla. Sivujen ulkoasu räätälöitiin. Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen järjestelmä sisältää sivueditorin, jonka avulla nettisivujen sisältöä on helppo päivittää Internet-yhteydellä varustetulta tietokoneelta käsin perustekstinkäsittelytaidoilla. Vektorin avulla sivuille voi tuottaa mm. tekstiä, kuvaa, taulukoita, sekä ajastettuja uutisia ja tiedotteita. Valmiiden sivujen rakennetta on helppo muuttaa tarpeiden muuttuessa, sillä lisämoduulien avulla mukaan saa vaivattomasti lisäominaisuuksia. Lue lisää Vektorista täältä.

Nelkon roll-up mainokset ja esitteet toteutettiin NettiTiedon painopalveluiden avulla.

Nelkon nettisivuille toteutettiin näyttävä 82-sivuinen tuotekatalogi. Visuaalisesti katalogi sopii muuhun yritysilmeeseen. Katalogin nettiselattavuus on erinomainen. Lue lisää NettiTiedon mainostoimistopalveluista lisää täältä.

Takaisin referenssien pääsivulle >