CASE SODA SHOP DESIGN

EasyWebin lisämoduulit mahdollistavat verkkokaupanteon. Soda Shop - piristävää kuplintaa!


Taustaa

Soda Shop -tuotteet tuovat koteihin raikasta ilmettä ja mehukkaita sävyjä tai ilostuttavat lahjansaajaa pirteydellään. Kaikki yrityksen tuotteet ovat omaa suunnittelu- ja käsityötä.


Projektin tavoitteet

Soda Shopilla oli jo valmiina selkeä ajatus omasta imagokuvastaan. Design-tuotteiden brändiä haluttiin vahvistaa ja tukea tyyliin sopivilla nettisivuilla. Toiminnan tueksi nettisivuille haluttiin verkkokauppa.

Www-sivujen lisäksi yrityksellä oli tarve messu- ja mainosmateriaalille.


Toteutus

Nettisivujen pohjaksi valittiin Yrityspalvelujärjestelmä. Sen avulla nettisivuille voidaan lisätä niitä lisämoduuleja joille on käyttöä, eikä turhista ominaisuuksista tarvitse maksaa.

NettiTieto suunnitteli ja toteutti Soda Shopille www-sivut, verkkokaupan, käyntikortit, tarrat ja pahviset kyltit messu- ja myymäläkäyttöön. Suunnittelun vahvana pohjana oli yrittäjien itsensä valmistama logo ja muut jo valmiiksi mietityt teemat.

 

 


Soda Shop otti käyttöönsä verkkokauppamoduulin.

Verkkokauppaan voi lisätä tuotteita ja valikoimaa sitä mukaa, kun se kasvaa. Tuotteita voi aina myös poistaa tai uudelleenhinnoitella tarpeen ja sesongin mukaan.

Yrityspalvelujärjestelmän ajatuksena on ollut tehdä nettisivujen päivittämisestä niin helppoa kuin mahdollista. Niinpä verkkokaupan ja sivuston päivittämiseen ei vaadita mitään ohjelmointitaitoja, vaan tekstiä, kuvia, tuotteita, linkkejä ja vaikkapa YouTube-videoita voi lisätä sivuille itse Internet-yhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaitojen avulla.

 

Muut nettisivu case-esimerkkimme

 

 
 

 Takaisin referenssien pääsivulle >