Valittaja

CASE DUUNIX

Valittamisesta valitsemiseen

Taustaa

Duunix Oy on Kuopiosta käsin toimiva työnvälityspalvelu. Työnhakijoille Välittäjä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työpaikkoja kaikkiin elämäntilanteisiin. Työnantajat säästyvät työläältä rekrytointiprosessilta ulkoistamalla työvoiman haun.

Tavoitteet

Duunix Oy halusi tuoda uudet, työnvälitykseen erikoistuneet nettisivustonsa Välittäjä.fi – sivustolle. Sivuston haluttiin palvelevan niin työnhakijoita kuin työnantajiakin.

Toteutus

NettiTieto suunnitteli Välittäjä -teeman mukaisesti yritykselle oman layoutin, käyntikortit, esitteet, messumateriaalit ja julisteet.

Sivuston pohjana on käytetty CMS-julkaisualustaa. Sivustolle voi jättää oman työpaikkailmoituksen, tallentaa CV:n hakea työpaikkoja sekä seurata ajankohtaisia uutisia. Mukana on myös Intranet, jonne voi kirjautua työnantajan tai työnhakijan roolissa.

Monipuoliset ja toimivat sivut toimivat hakukoneystävällisesti ja luotettavasti. Jatkuvasti päivittyvä työtilanne elää sivuilla aktiivisesti, jolloin myös päivitystoimenpiteiden teon tulee olla yksinkertaista ja nopeaa. CMS-julkaisualustan avulla se on mahdollista.

Takaisin referenssien pääsivulle >