Vuokatti Travel

CASE VUOKATTI TRAVEL

Taustaa

Vuokatti Travel on matkailupalveluiden varaamo Vuokatissa.

Tavoiteet

Vuokatti Travel halusi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden ympärivuorokautisiin varauksiin. Selainkäyttöinen kohteiden varausjärjestelmä saavuttaisi matkailijat myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

Toteutus

Vuokatti Travelin varausjärjestelmä toteutettiin NettiTiedon Varausjärjestelmä Pro –paketilla, mikä tarjoaa matkailuyritykselle kattavat palvelut varauksien hallintaan. Uuden järjestelmän ansiosta Vuokatti Travel voi tarjota varauspalvelua 24/7. Varaustilanteesta käyttäjä näkee kunkin kohteen varaustilanteen selkeänä kalenterinäkymänä. Varauksen voi maksaa järjestelmän kautta saman tien verkkopankkien kautta.

Järjestelmän kautta Vuokatti Travel voi myös tiedottaa tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista. Älykkään hakutoiminnon avulla varausjärjestelmän käyttäjä voi hakea vapaita kohteita useilla eri hakumäärityksillä. Varausjärjestelmä Pro on kehitetty suurten konsernien ja esimerkiksi keskusvaraamojen tarpeisiin.

Järjestelmän avulla saadaan hallintaan laajankin organisaation resurssit, kun vastuuhenkilöt sekä eri yksiköt ja tytäryritykset näkevät koko konsernin varaustilanteen yhdestä liittymästä. Järjestelmä on liitettävissä saumattomasti laskutus- ja kassajärjestelmiin, jolloin esimerkiksi matkailuyritys voi kätevästi koota asiakkaan nettivaraukset ja kassamyynnit samalle laskulle. Tutustu varausjärjestelmän demoon täällä.

Takaisin referenssien pääsivulle >