Tahko Varaamo

CASE TAHKOVARAAMO

Tahkovaraamon online-palvelun kautta mökin voi varata milloin tahansa. NettiTieto toteutti mökkivuokraaja ESS Palvelut Oy:n online-varausjärjestelmän räätälöidysti. Varausjärjestelmä palvelee myös venäjäksi ja englanniksi.

Taustaa

ESS Palvelut Oy on vuonna 2002 rakennustoiminnalla aloittanut yritys. Yritys on laajentanut toimintaansa maansiirtopalveluihin, kiinteistönhoitoon ja loma-asuntojen välitykseen. ESS:n periaatteena on tarjota asiakkailleen kaikki palvelunsa tehokkaasti ja huolellisesti.

Palvelupaletin laajentuessa yrityksessä heräsi tarve tarjota Tahkon alueen matkailijoille aiempaa parempi tapa tehdä loma-asuntovarauksia ja tutustua alueen majoitustarjontaan.

Projektin tavoitteet

NettiTieto kartoitti ESS Palvelut Oy:n toimintaa, palveluita ja niihin liittyviä ongelmakohtia. Koska vuokrattavia kiinteistökohteita on useita, oli yrityksellä selkeä tarve yhtenäiselle varausjärjestelmälle.

Koska henkilökuntaa ei haluttu sitoa varausten vastaanottoon ympärivuorokautiseksi, todettiin, että paras tapa varausjärjestelmän toteuttamiseen on selainpohjainen järjestelmä, jonka avulla myös matkailija itse voi varata haluamansa kohteen haluamalleen ajanjaksolle.

Projektin tavoitteeksi nousi selainpohjaisen varausjärjestelmän luonti, käyttöönotto ja räätälöinti asiakasyrityksen tarpeita vastaavaksi.

Toteutus

NettiTieto vastasi ESS Palvelut Oy:n tarpeisiin Varausjärjestelmän avulla.

Varausjärjestelmä on täyden palvelun selainpohjainen järjestelmä, joka tarjoaa käyttäjilleen nykyaikaisen, ajasta ja paikasta riippumattoman tavan hoitaa varauksia. Järjestelmä nopeuttaa ja tehostaa eri kohteiden varaamista joustavan ja nopean varaustoiminnan ansiosta ja poistaa kaikki turhat ja aikaa vievät kommunikointiongelmat. Selkeän varauskalenterin avulla palvelun käyttäjät näkevät varaustilanteen yhdellä silmäyksellä. Järjestelmään voi tehdä varauksia ympäri maailmaa mihin kellonaikaan tahansa. Rekisteröintipalvelu varmistaa varauksien turvallisen ylläpidon.

Varausjärjestelmä voi toimia julkisena tai henkilökunnan sisäisenä varauspalveluna. Järjestelmän avulla on helppo ylläpitää sekä yrityksen nettisivujen kautta toimivaa varauspalvelua että esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse saatujen varausten hallintaa. Järjestelmän avulla voit ylläpitää mitä tahansa varattavia kohteita - pelikonsoleista pappeihin!

Varausjärjestelmän hallintaliittymästä ylläpitäjä voi vahvistaa varauksia, muokata tietoja ja määritellä varattavia kohteita. Hallintaliittymä varmistaa varausten vaivattoman ylläpidon.

Tutustus demoon täällä >