Tukkuri

CASE SUOMEN TUKKURI

NettiTiedon verkkokauppa soveltuu minkä kokoisille kauppiaille tahansa. Yksi järeämpi esimerkki tyytyväisistä verkkokauppa-asiakastamme on Suomen Tukkuri, jonka tukkuri.fi sivusto pitää sisällään monipuolisen valikoiman tuotteita kotiin, työhön ja harrastuksiin.

Suomen Tukkurin tyylikkään ja toimivan verkkokaupan takana on Nettitiedon verkkokauppajärjestelmä, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat elementit verkkokaupan perustamiseen.
 

Projektin tavoite

Projektin tavoitteena oli luoda verkkokauppa Suomen Tukkurille, jossa heidän jälleenmyyjänsä ja alan yrittäjät voivat asioida.

Katso lisää verkkokaupasta ja sen mahdollisuuksista täältä.

Tutustu verkkokaupan demoon täällä>
 

Projektin toteutus

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnittelivat Suomen Tukkurin verkkokaupan lay-outin. Ulkoasu upotettiin paikoilleen verkkokauppa alustaan. Verkkokaupan etusivulle on sijoitettu vaihtuvien kuvien sarja, joissa esitellään osaltaan monipuolisen verkkokaupan tuotevalikoimaa. Varsinaiset tuoteryhmät ovat selkeästi esillä heti sivuston ensimmäisessä vaakanavigoinnissa.

Tukkurin verkkokaupassa voi maksaa Suomen Verkkomaksujen kautta. Tuotteita voi selata kuka tahansa, ja ostoksia voi tehdä rekisteröitymisen jälkeen.

Näyttävä ulkoasu, verkkomaksumahdollisuus sekä selkeä tuotteiden selaus varmistavat sen, että Tukkurin verkkokaupassa tehdään kauppaa ja se löydetään!

Takaisin referenssien pääsivulle >

Lisätietoa Tukkuri järjestelmästä toimitusjohtaja Petri Siltakoski NettiTieto Oy