Eraplus

CASE ERÄPLUS

NettiTiedon verkkokauppa soveltuu minkä kokoisille kauppiaille tahansa. Yksi muhkea esimerkki tyytyväisistä verkkokauppa-asiakastamme on Eräplus, jonka eraplus.fi -sivusto pitää sisällään monipuolisen valikoiman tuotteita erähetkiin ja vapaa-ajan viettoon.

Eräplussan näyttävän verkkokaupan takana on Nettitiedon  verkkokauppajärjestelmä, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat elementit verkkokaupan perustamiseen.

Projektin tavoite

Projektin tavoitteena oli luoda erätarvikkeisiin erikoistuneelle liikkeelle verkkokauppa, joka tukisi kivijalkaliikkeen toimintaa kattavasti, monipuolisesti, näyttävästi ja mikä tärkeintä, silloin kun liike on kiinni. Verkkokaupan avulla Eräplussassa voisi asioida koska tahansa.

Eräplussalla ei ollut käytössään logoa tai muuta mainosmateriaalia, joten myös yrityskuvasuunnittelu, käyntikortit, banderollit, roll-upit ja muut mainosmateriaalit tarvittiin.

Katso lisää verkkokaupasta ja sen mahdollisuuksista täältä.

Tutustu verkkokauppa demoon täällä>

Projektin toteutus

NettiTiedon Mainostoimistopalvelut suunnittelivat EräPlussan logon. Logon jälkeen työn alle otettiin verkkokaupan lay-out -suunnitelma, yrittäjien käyntikortit sekä muu katu- ja messumainosmateriaali.  

Näyttävä ja erähenkinen lay-out liitettiin paikoilleen verkkokauppaan. Aletuotteet nostettiin näkyville sivuston oikeaan laitaan ja heti ensimmäisellä sivulla on myös joitakin esimerkkejä tuote- ja tarjousvalikoimasta.

Tuotelistaus sijoitettiin vasempaan laitaan. Tuotekuvat sekä selventävät kirjalliset tuotekuvaukset varmistavat, että ostaja tietää mitä saa.

Verkkokaupassa voi maksaa Suomen Verkkomaksujen avulla. Lisäksi osamaksu on mahdollista yli 100 euron ostoksissa. Verkkokaupassa on myös Itellan rajapinta, joten ostetut tavarat voidaan toimittaa lähimpään noutopisteeseen, eikä verkkokaupan ylläpitäjän tarvitse kuin laittaa paketti matkaan. 


Takaisin referenssien pääsivulle >

Kysy lisätietoa Petri Siltakoski toimitusjohtaja NettiTieto Oy ja toimitusjohtaja Erä+ Kuopio Oy Antti Kuronen