Varastohallinta

VARASTOHALLINTA

Kaipaatko tehoa logistiikkaan ja varastonhallintaan? Hanki verkkokaupan ja varastonhallinnan yhdistävä kokonaispaketti ja saavutat selvää synergiaetua. Varastonhallintajärjestelmä kommunikoi suoraan verkkokaupan kanssa, jolloin niin virtuaalikaupan kuin varastosikin hyllyt pysyvät aina järjestyksessä, ja voit tehostaa merkittävästi materiaalivirtojesi hallintaa.

KAIKKI TARVITTAVA TUOTEVIRTOJEN HALLINTAAN

Varastonhallintajärjestelmän avulla voit hallita paitsi tilauksia ja tuotetietoja, myös varastotapahtumia, monivarastoseurantaa, varastonimikkeitä sekä inventointia.

Voit lisätä tuotteille viivakoodit sekä EAN-koodit, varastosaldot ja hyllypaikat tuotetyypeittäin eriteltyinä, hallita osto- ja myyntihintoja, säätää tuotesaldoille hälytysrajat sekä paljon muuta!

SELKEÄT RAPORTIT SEURANTAAN

Varastonhallintajärjestelmästä voit tulostaa vuosi-, viikko- ja päiväkohtaiset raportit myynneistä, tilausmääristä sekä uusista rekisteröityneistä asiakkaista. Järjestelmästä saa myös keräyslähetteet ja inventaarilistat.

 

HELPOTA ARKISIA RUTIINEJA

Kattavalla varastonhallintajärjestelmällä automatisoit monia työvaiheita, jolloin myös inhimilliset virheet vähenevät. Työ on mielekkäämpää ja tehokkaampaa, kun varastokirjanpito helpottuu. Kattavat ominaisuudet sopivat vaativaankin käyttöön!

LISÄPALVELUT

Tiesitkö, että meiltä löydät myös Kassaratkaisun, joka yhdistää varastonhallinnan, verkkokaupan sekä myös liikkeen myynnit?


Tutustu Kassaratkaisuun tästä!