CASE E. SAASTAMOINEN OY

Taustaa

Sasta Oy ja E. Saastamoinen Oy ovat tiivisti sidoksissa toisiinsa: Siinä missä Sasta Oy valmistaa ulkoilu- ja erävaatteita, on E. Saastamoinen Oy osa Moda-ketjua. E.Saastamoisen valikoimasta löytyvät muotivaatteet ja Sastan tuotteet.

Projektin tavoitteet

Sasta ja Saastamoinen haluttiin samoille sivuille. Kotisivujen tulisi palvella molempia toimijoita niin, että sivuilta löytyisi infoa Saastamoisen pukeutumisosaamisesta ja valikoimasta, kuin myös tehdä Sasta-tuotteiden ostoksia.

Tavoitteena oli olla yhtenäinen, mutta selkeästi erilainen. Saastamoisen osuus tulisi keskittää muotiin, Sastan ulkoiluvaatteiden verkkokauppaan.

Toteutus

NettiTieto toteutti asiakkaan toiveet NTG Verkkokaupan avulla. Sivustolla on nk. ”tavallisia sivuja”, joilla E. Saastamoinen Oy kertoo yrityksestä, sen taustasta, pukeutumispalveluista ym.

Verkkokaupan puolelle siirryttäessä sivuston henki muuttuu ulkoilu- ja eräpainotteiseksi, ja Sastan valmistamia laadukkaita tuotteita voi ostaa kotikoneelta käsin.
 

Sivuston ulkoasussa otettiin huomioon näyttävyys ja käytännöllisyys. Suuret taustakuvat vaihtuvat automaattisesti aina välilehdeltä toiselle liikuttaessa. E.Saastamoisen puolella kuvat ovat muotimaailmasta, Sastan puolella liikunnallisia ja ulkoilmahenkisiä.

Ostosten tekemistä helpottaa ja nopeuttaa Suomen Verkkomaksut ja Klarna. NTG Verkkokaupan perusominaisuuksiin tehtiin pieniä hallintoa ja käyttöä helpottavia räätälöintejä varastotilanteen osalta.

Lisätietoja NTG Verkkokaupasta ja sen mahdollisuuksista voit lukea täältä.
 

Muut verkkokaupan case-esimerkkimme

 

 
 

 Takaisin referenssien pääsivulle >