SiivousVelhot uusilla palveluilla puhtaanapitoon

25.08.2022

SiivousVelhot laajensi palvelut digitaalisiksi sekä päivitti koko digitaalisenmaailman hallinnan yhdellä kertaa. Laskutus- ja työnohjaus sekä Nettisivut ja sähköposti eikä voi unohtaa Hitcall Puhelinpalveluita jotka tarjoavat tehokkaan tavan palvella asiakkaita kiireisen työn ohessa.

Siivous Velhot toteuttaa siivouspalveluita Kuopion talousalueella ahkerien ja väsymättömien velhojen avulla. Palvelut toteutetaan silloin kun se sinulle parhaiten sopii olitpa paikalla tai et. Siivouspalvelumme toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin. Siivous Velhoilla on 100% vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus  asiakkaiden asioista! Pyrimme aina siihen että joka kerta sama henkilö tai sama tiimi on kotonasi joten he tuntevat tarpeesi ja tiedät aina kuka asuntoasi hoitaa. Voit aina halutessasi pyytää lisäpalveluita kotiisi olipa kyse jääkaapin pesusta, petivaatteiden vaihtamisesta, pyykinpesusta, koirien ulkoiluttamisesta tai ihan mistä vain. Kaikki siivouspalvelut samasta paikasta niin muuttosiivous, kotisiiviivous kuin toimistosiivous ja ikkunapesut sekä kaikki avustavat työt vanhuksille tai muuten tarvitseville.

 

Kotitalousvähennys tarjolla -60% jokaiselle 

Olet oikeutettu vuosittain maksimissaan 3500 euron kotitalousvähennyksen vuosittain ja vähennysprosentti on 60% eli maksat vain 40% laskun summasta! Samassa taloudessa asuva pariskunta voi tehdä kumpikin sen omasta verotuksesta joten silloin summa on kaksinkertainen. Eli 100 euron laskusta maksat vain 40 euroa kertoo yhtiön toimitusjohtaja.

 

Siivousvelhojen toimitusjohtaja kiittelee NettiTiedon velhomaista otetta toteuttaa palvelut hetkessä ja toteaa että meillä on paljon yhteistä yrityksenä.

Lisätietoa NettiTieto Oy www.nettitieto.fi ja SiivousVelho www.siivousvelhot.fi +358406755207 tai apua (aat) siivousvelhot.fi