Hierontaa, hyvinvointia ja unelmia

22.02.2021

Hyvinvoitasko on perustettu vuonna 2021 palvelemaan alueensa hyvinvointia ja tarjoamaan uusia palveluita ja näkökulmia hyvinvointiin persoonallisella otteella. 

Yrityksen juuret on Oulussa Jäälin kangasmetsissä ja Kiiminkijoen rannoilla, joiden mystisestä voiman ja rauhan tasapainosta Hyvinvoitasko syntyi. 20 kilometrin päässä Rotuaarilta - Kiimingin ja Jäälin välissä - vain askeleen päässä luonnonrauhasta.

Hyvinvoitasko ei ole pelkästään hierontapalveluita tarjoava yritys vaan sen kunnianhimoisena tavoitteena on nousta kokonaisvaltaiseksi hyvinvointialan ilmiöksi. Asiakkaidensa hyvinvoinnin edistämisen lisäksi Hyvinvoitasko haastaa asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa tavoittelemaan omia unelmiaan ja tukee kaikin tavoin niiden unelmien toteutumisessa.

 

Hyvinvoitaskon nettisivut on toteutettu mainostoimisto Imago+ Oy:n suunnitteleman ulkoasun mukaan ylläpidettäväksi NettiTiedon Yrityspalvelujjärjestelmällä, joka sopii kaiken kokoisten yritysten nettipalveluiden julkaisujärjestelmäksi. 

Yrityspalvelujärjestelmän avulla julkaistut sivut on helppo pitää aina ajan tasalla. Responsiivisen nettisivun ansiosta yritys voi tarjota asiakkailleen mukavan käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta.

Tutustu Hyvinvoitaskon tarjoamiin palveluihin osoitteessa: www.hyvinvoitasko.fi

 

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista:

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160