HitCall ja etätyö nyt talvitarjous

12.01.2021

 

 

Hitcall järjestelmällä voit hoitaa kaiken kontaktoinnin joko gsm-liittymänän välityksellä tai sitten perus internetliittymän kautta. Hitcall on siis vain tietokoneeseen minuutissa asennettava ohjelma joka mahdollistaa puheluiden soittamisen, puheluiden tallentamisen, automaattiset kalenterimuistutukset soittamisesta. Hitcall on Suomen edullisin mutta laajin ja palvelevin soitto ja tilausten hallintajärjestelmä. 

Tarvitset vain sopimuksen/lisenssin, joka voidaan tehdä puhelimitse sekä lyhyen koulutuksen ja opastuksen joka myös toimii etänä jonka jälkeen sinulla on yrityksen puhelinpalvelut hallussa. Jokainen soittaja tarvitsee oman lisenssin ja siten jokaisen työntekijän työtä voidaan seurauta ja ohjata järjestelmän avulla.

HitCall avulla yrityksen myynti tai asiakaspalvelu voi soittaa tehokkaasti asiakaat ja yksikään asiakas ei jää hoitamatta! 

Kysy talvitarjous - tarjoushinnat alkaen 39e per kuukausi, joten hinnasta ei jää kiinni yrityksen tehostaminen!

Taustaa VoIP:
VoIP puheluiden soittaminen onnistuu suoraan HitCall-sovelluksesta ilman erillistä softphone puhelinsovellusta. VoIP puheluissa GSM äänimodeemiakaan ei tarvita.

VoIP puhelujen avulla mahdollistat esimerkiksi ulkomailta toimivan Call Centerin tai etätyöpisteet.

VoIP puhelut näkyvät puheluiden vastaanottajille normaaleina kotimaisina puheluina, voit myös itse valita käytettävän suuntanumeron.

Tarjoamme VoIP puhelut erittäin kilpailykykyiseen hintaan myös pienille ja yksittäisille toimijoille.

Yhteistyökumppaninamme VoIP puheluissa toimii Perustele Oy.

Katso lisää: www.hitcall.fi

Myynti: myynti@hitcall.fi

Soita heti 020 742 1160

 

ps. Etsimme alueellisia edustajia tuotteelle - ole yhteydessä