MattoMylly - Mattoja kaikille lattioille

12.12.2020

Mattomylly on perheyritys, jonka on aloittanut yritystoiminnan mattoalalla jo lähes 50 vuotta sitten. Pitkä kokemus ja vahva asiantuntemus antaa yritykselle valmiuden palvella asiakkaita laadukkaalla ja skandinaaviseen makuun sopivalla tuotevalikoimalla. Yrityksen myymälät sijaitsevat Lahdessa ja Tuusulassa.

www.mattomylly.fi nettisivut uudistettiin ja ne jäsenneltiin yrityksen toiveiden mukaan helposti silmäiltäväksi kokonaisuudeksi, jossa pääpaino on yrityksen tarjotuissa malleissa ja palveluissa. Tuotevalikoimaa tuodaan esille kuvagallerian avulla.

NettiTieto tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee.

Kysy lisää nettisivupalveluista myynnistämme

myynti@nettitieto.fi
020 742 1160