Varaakyyti.fi - Takseista kuorma-autoihin

15.09.2020

Varaakyyti.fi on Salosen ja PH-Yhtiöt Oy:n yhteinen kyydinvarauspalvelu, jonka kautta voi tilata kätevästi henkilö- ja tavarakuljetukset Hyvinkään, Riihimäen, Lopen, Hausjärven ja Janakkalan alueella.

NettiTiedon suunnitteli ja toteutti Varaakyyti.fi nettisivujen ilmeen ja sisällön asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivut valmistuivat NettiTiedon ammattilaisten käsissä. Asiakas pääsee kuitenkin itse päivittämään sivujen tekstiä ja kuvia, mikäli esimerkiksi yhteystietoihin, palveluihin tai kalustoon tulee muutoksia.

Yrityspalvelujärjestelmän avulla julkaisut sivut on helppo pitää aina ajan tasalla. Hallintaliittymän käyttöön riittävät tietokone, Internetyhteys ja perustekstinkäsittelytaidot.

Tutustu yrityksen tarjoamiin palveluihin osoitteessa varaakyyti.fi

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista:

NettiTieto Oy
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160