Pro-Tot Oy - Halutuin kumppani

02.07.2020

Pro-Tot Oy palvelee koneistuksissa, hitsauksissa, kunnossapidossa ja näiden palveluiden eri osa-alueilla.

Pro-Tot Oy on keskittynyt useampaan teollisen palvelun tarjontaan ja jokaisella palvelun osa-alueella työskentelee omien alojensa huiput osaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu.

Yrityksen palveluita tuotetaan, toimitetaan ja asennetaan ympäri Suomen. Päätoimipiste sijaitsee Pieksämäellä ja sivutoimipisteet Mikkelissä ja Kuopiossa.

Pro-Tot Oy:n nettisivujen ylläpitoon on aikaisemminkin käytetty NettiTiedon yrityspalvelujärjestelmää. Nyt nettisivujen ilme kuitenkin päätettiin uudistaa ja samalla sivujen käytettävyyttä ja asioiden löydettävyyttä parannettiin.

Helposti päivitettävän sivuston ylläpito on vaivatonta. Yrittäjä pääsee itse lisäämään sivuille sisältöä ja vaihtamaan tarvittaessa kuvia. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja sivuja voi laajentaa joustavasti ottamalla käyttöön uusia lisäpalveluita.

Tutustu uudistettuun sivustoon osoitteessa: www.pro-tot.fi

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista:

NettiTieto Oy
myynti@nettitieto.fi
020 742 1160