Monitoimi KK – Korjaus ja uudisrakentamisen ammattilainen

05.05.2020

Monitoimi KK tarjoaa rakennus- ja rakennuttamistoimintaa sekä koneiden ja laitteiden vuokrausta Kuopion talousalueella sekä muualla Pohjois-Savossa.

NettiTiedon toteuttamilla uusilla nettisivuilla voi tutustua yrityksen toteuttamiin töihin ja vuokrattaviin laitteisiin kuvagallerian kautta sekä ottaa yritykseen yhteyttä kätevän yhteydenottolomakkeen kautta.

Nettisivujen julkaisualustana toimii Yrityspalvelujärjestelmä, joka tarjoaa yritykselle helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voi koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin jokainen tarvitsee. Monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivuja voi laajentaa uusilla toiminnallisuuksilla yrityksen kulloisenkin tarpeiden mukaan.

Tutustu yrityksen tarjoamiin palveluihin osoitteessa www.monitoimikk.fi

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista:

Sähköposti: myynti(at)nettitieto.fi
Puhelin: 020 742 1160