Kauneimmat kesäkukat Karvosen Puutarhalta

01.04.2020

Karvosen puutarha on Tuusniemen Levälahdessa sijaitseva kauppapuutarha, joka viljelee kesäkukkia sekä yrttien ja vihannesten taimia. Myynti hoidetaan sesonkiaikaan suoraan puutarhalta sekä lähialueiden myyntipisteistä. Karvosen Puutarhan toimintaa ohjaa ekologisuus, sillä suurin osa yrityksen käyttämästä energiasta tuotetaan uusiutuvalla energialla kuten metsähakkeella ja aurinkopaneeleilla.

Uudistetuilla nettisivuilla haluttiin tuoda esille Karvosen Puutarhan tarjoamat palvelut ja yhteystiedot. Lisäksi sivuille lisättiin kuvagalleria, johon on koottu kukkia ja puutarhalla nähtäviä eläimiä. Uusien sivujen ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden pohjalta.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettipalvelujen kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään web-käyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista

Sähköposti: myynti(at)nettitieto.fi
Puhelin: 020 742 1160