SaimaaSport – liikkumisen apuna

29.01.2020

SaimaaSport on Imatralla toimiva yritys, joka talvikaudella profiloituu erityisesti murtomaahiihdon osaamiseen erikoispalveluineen. Palvelut on suunnattu niin harrastajille kuin lajin huippuammattilaisille.

Yrityksen myymälästä ja nettisivuilla olevasta verkkokaupasta on mahdollisuus hankkia urheilun, liikunnan ja vapaa-ajan harrastuksiin sekä välineitä että vaatteita.

NettiTieto uudisti SaimaaSportin nettisivujen ulkoasua ja toi mukaan visuaalista toiminnallisuutta. Selkeältä sivustolta löytyvät vaivattomasti verkkokauppa, palvelut ja yrityksen yhteystiedot. Sivuston uudistuksen yhteydessä päivitettiin yksilöllinen ulkoasu, joka mahdollistaa sivujen käytön myös mobiililaitteilla.

Jatkossa sivuja on helppo muokata ja päivittää itse, koska ne on tehty Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Sivujen päivittämiseen ei vaadita erityistaitoja, perustekstinkäsittelytaidot riittävät. Editorin avulla on helppo esimerkiksi lisätä ja poistaa tekstiä.

Lisätietoja nettisivupalveluista

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160