Matkalle Matka-Vesan matkaan!

02.01.2020

Matka-Vesa Vesa Hirsikangas Ky:llä on yli 30 vuoden ammattitaito matkailun parissa tilausajokuljettajana ja viimeiset 20 vuotta matkanjärjestäjänä. Yritys järjestää valmiita bussi- ja lentomatkoja. Lisäksi tarvittavat ohjeispalvelut, kuten laivaliput, hotellit, ruokailut, käyntikohteet, opastukset ja pääsyliput, sisältyvät matkoihin.

Yrityksen nettisivuille päivitettiin yksilöllinen ulkoasu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivujen päivityksen myötä sivusto muutettiin myös responsiiviseksi, joka mahdollistaa sivujen käytön tietokoneen lisäksi myös tabletilla ja mobiililaitteilla.

Oletko lähdössä matkalla, mutta ette tiedä minne mennä? Kurkkaa matkavaihtoehtoja osoitteessa: www.matka-vesa.com

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160