Ekohyöty Oy - rakennusten purku ja purkujätteiden kierrätys

28.10.2019

Vuonna 2009 perustettu Ekohyöty Oy on erikoistunut rakennusten purkuun sekä purkujätteiden kierrätykseen. Yrityksen palveluihin kuuluuvat purku- ja maanrakennustyöt, kantojen nostot, energiapuun teot sekä vaihtolavapalvelu.

Yritys vastaanottaa ja kierrättää betonit, raudat ja asfaltin sekä risut, kannot, käytöstä poistetut rakennuspuut ja ikkunalasit, maatuvat ainekset sekä jouto- ja pintamaat.

Ekohyöty Oy:n nettisivut on jo aiemmin toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, joka sopii kaiken kokoisten yritysten nettipalveluiden julkaisujärjestelmäksi. Yrityksen nettisivut päivitettiin nyt vastaamaan tämän päivän tarpeita, joten päivitetyt sivut taipuvat tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaan lukien mobiililaitteet. Responsiivisen nettisivun ansiosta yritys voi tarjota asiakkailleen mukavan käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta.

Tutustu Ekohyöty Oy:n tarjoamiin palveluihin osoitteessa: www.ekohyoty.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160