Lohjan Seudun Moottorikerho uudisti nettisivunsa

26.09.2019

Lohjan Seudun Moottorikerho ry on Lohjalla toimiva moottorikerho, jolla on toimintaa motocrossin, enduron ja matkamoottoripyöräilyn parissa.

Moottorikerho järjestää mm. ajotapahtumia, pyörän huoltokoulutusta ja crossikouluja sekä aloittelijoille, että jo hieman lajia harrastaneille. Lajin parissa on mukana monen ikäisiä lapsista aikuisiin.

Lohjan Seudun Moottorikerho ry valitsi nettisivujen toteutukseen NettiTieto Oy:n Yrityspalvelujärjestelmän. Nettisivut jäsenneltiin moottorikerhon toiveiden mukaan helposti silmäiltäväksi kokonaisuudeksi toimimaan erilaisilla päätelaitteilla mobiililaitteet mukaan lukien. Nettisivuilla voi tutustua moottorikerhon toimintaan. Nettisivupakettiin sisällytettiin lisäksi kuvagalleria ja Facebook liitännäinen. 

Tutustu Lohjan Seudun Moottorikehon toimintaan osoitteessa: www.losmk.fi

Lisätietoja nettisivuratkaisuista:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi

020 742 1160