Lähihammaslääkärit Suomalaisten yksityisten hammaslääkärien yhteenliittymä

04.09.2019

Lähihammaslääkärit on suomalaisten yksityisten hammaslääkäriasemien yhteenliittymä. Kaikki vastaanotot toimivat itsenäisesti ja maksavat veronsa Suomeen. Vastaanottojen henkilöstö on saanut koulutuksen pääsääntöisesti Suomessa ja omistuspohja on 100% suomalainen. Jäsenvastaanotot muodostavat verkoston tarjoten monipuolista ja luotettavaa palvelua kaikilla hammashoidon erkoisalueilla.

Lähihammaslääkärit valitsivat nettisivujensa julkaisualustaksi Yrityspalvelujärjestelmän. Nettisivut toteutettiin responsiiviseksi yksilöllisellä yrityksen ilmeen mukaisella ulkoasulla. Responsiivisuuden myötä nettisivut skaalautuvat kännykkään, tablettiin ja työpöytäkäyttöön. Sivustolla kerrotaan palveluista ja sieltä löytyvät helposti Lähihammaslääkärien yhteystiedot ja ajanvaraustiedot.

Tustustu palveluihin osoitteessa: www.lahihammaslaakarit.fi

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160