Karigaskeittiöt Oy: ammattitaitoista palvelua suunnittelusta asennukseen

16.08.2019

NettiTieto päivitti nettisivut Karigaskeittiöt Oy:lle. Sivuston on tarkoitus helpottaa yhteydenottamista sekä esitellä referenssikohteita potentiaalisille asiakkaille. Toimiva ja yrityksen imagoa tukeva nettisivusto on yritykselle selvä kilpailuetu, koska yhä useampi asiakas etsii ja vertailee palveluiden tarjoajia netissä. Uudistetulle sivustolle on suunniteltu täysin yksilöllinen eri päätelaitteille skaalautuva ulkoasu. Yrityksen tiedot ja tuotetarjonta löytyy selkeiltä ja helposti selattavilta nettisivuilta. Sivusto sisältää myös kuvagallerian, josta voi tarkastella yrityksen suorittamia projekteja. 

Karigaskeittiöt on kalustetuottajayritys Pohjois-Suomen Karigasniemeltä joka tarjoaa keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden lisäksi mittatilaustasoja, liukuovia ja kaapistoja, tilanjakaja ovia ja säilytysjärjestelmiä. Karigaskeittiöt Oy:n palveluihin sisältyy myös ilmainen mittaus- ja suunnittelupalvelu. 

Tutustu sivuihin osoitteessa www.karigaskjokken.com

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160