Yhteyskeskusalan asiantuntijayritys uudisti ilmettään NettiTiedon avulla

30.07.2019

Karjalan MediaCenter Oy vuonna 2007 perustettu yhteyskeskusalan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut telemarkkinointiin ja puhelinpalveluihin.

Yrityksen pääpalveluita ovat tuotteiden ja palveluiden myyntikampanjat, telemarkkinointi, asiakashankinta, ajanvaraus- ja buukkaus, puhelinhaastatteluiden ja -kyselyiden toteuttaminen sekä ulkoistettu asiakaspalvelu, chat ja muut räätälöidyt puhelinpalvelut.

NettiTieto uudisti Karjalan MediaCenterin sivuston ulkoasua ja toi mukaan visuaalista toiminnallisuutta. Selkeältä sivustolta löytyvät vaivattomasti yrityksen yhteystiedot, palvelut ja tarjouspyyntölomake. Sivuston uudistuksen yhteydessä päivitettiin yksilöllinen ulkoasu, joka mahdollistaa sivujen käytön myös mobiililaitteilla.

Jatkossa sivuja on helppo muokata ja päivittää itse, koska ne on tehty Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Sivujen päivittämiseen ei vaadita erityistaitoja, perustekstinkäsittelytaidot riittävät. Editorin avulla on helppo esimerkiksi lisätä ja poistaa tekstiä.

Tutustu yritykseen osoitteessa: www.karjalanmediacenter.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160