Rakennuspalvelu P Korhonen täyden palvelun rakennusliike

05.07.2019

NettiTieto tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman palveluita, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman ratkaisun. Nettisivut ovat yksi NettiTiedon palveluista, ja tarjolla on useita eri ratkaisuja aina yhden sivun valmiista paketista laajoihin ja toiminnallisiin sivuihin. Jokaisen yrityksen tarpeiden ja tilan mukaan voidaan valita juuri oikea ratkaisu.

Rakennuspalvelu P Korhonen on täyden palvelun rakennusliike, joka räätälöi palvelut asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi, rakennuskohteen alkusuunnittelusta valmiiksi tuotteeksi saakka asiakkaan omien toiveiden mukaan.  

Tutustu yrityksen uudistettuihin nettisivuihin osoitteessa www.peterakentaa.fi

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160