Suomen Satulatuolikeskus valitsi käyttöönsä Vektori toiminnanohjausjärjestelmän

07.06.2019

Suomen Satulatuolikeskus on johtava kotimainen satulatuolien kauppaan keskittynyt myynti- ja markkinointiyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien. Yritys palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita sekä julkisia organisaatioita. Suomen Satulatuolikeskus on vuosien varrella palvellut onnistuneesti tuhansia eri toimialoilla toimivia yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita ja yksityisasiakkaita.

Suomen Satulatuolikeskus valitsi käyttöönsä NettiTiedon toteuttaman Vektori toiminnanohjausjärjestelmä, jota on helppo muokata yrityksen erityistarpeiden ja muuttuvien olosuhteiden mukaan.

Vektori toiminnanohjausjärjestelmä on suomalainen pilvipalveluna tarjottava SaaS -palvelu kaupan ja palvelun aloille. Palvelu sitoo yhteen yrityksen sisäisiin prosesseihin liittyviä työkaluja yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, joiden avulla yritys voi helposti ylläpitää asiakashallintaa, tilausten- ja toimitusten hallintaa, varastonhallintaa sekä laskutusta samasta palvelusta.

Mitä toiminnanohjauksen työkaluja yrityksesi tarvitsee helpottamaan arkeasi? Ota yhteyttä myyntiimme, niin selvitetään yhdessä tarpeisiinne sopiva kokonaisratkaisu.

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)vektori.fi
020 742 1160