Karjalan Liitto ry valitsi kassamyyntiin Vektori Kassan

07.05.2019

Vektori Kassa on tablet – laitteella tai nettiselaimella käytettävä kassaohjelma, joka toimii yhdessä selainkäyttöisen Vektori Pilvipalvelun avulla.

Karjalan Liitto ry on karjalaisen kulttuurin harrastus- ja kansalaisjärjestö, joka on keskittynyt karjalaisen kulttuurin esillä pitoon, säilyttämiseen ja uudistamiseen.

Karjalan Liittoon kuuluu 15 piiriä, Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liitto ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liitto sekä noin 400 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea ja ulkomailla. Henkilöjäseniä yhdistyksissä on noin 30 000.

Karjalan Liitto ry edistää karjalaista kulttuuria, tuo esille karjalaisen identiteetin suomalaisuudessa ja ylläpitää vuorovaikutusta Karjalan alueeseen. Karjalan Liitolla on kolme toiminta-aluetta; kulttuuri, historia ja karjalaiset juuret.  Liitto myy karjalaisjuurisille ja karjalaisuudesta kiinnostuneille henkilöille Karjala-aiheisia tuotteita, joiden kassamyyntiin liitto valitsi NettiTiedon kehittämän Vektori Kassan.

Vektori Kassaan on suunniteltu helppokäyttöinen ja intuitiivinen kosketusnäytöille optimoitu käyttöliittymä. Kassaohjelma tukee yhteensopivia integroituja korttimaksupäätteitä ja oheislaitteita, kuten viivankoodinlukija ja kuittitulostin. Kassaan päivittyvät automaattisesti ajantasaiset tuotteet ja hinnat Vektori Pilvipalvelusta ja myyntikuitit siirtyvät kassoista reaaliaikaisesti pilvipalveluun.

Kassaohjelma on ladattavissa ilmaiseksi table – laitteeseen Google Play sovelluskaupasta.  

Vektori Pilvipalvelu toimii kassamyynnin ohjauskeskuksena yhdelle tai useammalle kassalle. Pilvipalvelun avulla myynnin seuranta, tuotehallinta, varastonhallinta ja raportointi ei ole sidottu kassalaitteisiin, vaan ne voidaan hoitaa nettiselaimen avulla mistä ja milloin tahansa.

Tutustu Vektori Kassan palvelu- ja laitekuvauksiin:

www.kassaratkaisu.fi ja www.mobiilikassa.fi

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)vektori.fi
020 742 1160