Salon Pesula Oy putsasi näkyvyyttään

26.04.2019

Salon Pesula Oy on vuonna 1952 perustettu palvelupesula, jonka toimialueena on Salo ja sen lähiseutu. Yritys suorittaa kaikenlaisia pesulapalveluita yksityisille henkilöille sekä yrityksille.

Salon Pesula Oy:n nettisivuille päivitettiin yksilöllinen ulkoasu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivujen päivityksen myötä sivusto muutettiin myös responsiiviseksi, joka mahdollistaa sivujen käytön tietokoneen lisäksi myös tabletilla ja mobiililaitteilla.

Yrityksen nettisivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee.

Salon Pesulan uudistettuihin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa www.salonpesula.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160