Asianajotoimisto Tuula Mäkinen Oy uudisti nettisivujensa ilmettä

11.04.2019

Asianajotoimisto Tuula Mäkinen Oy avustaa yhtiön elinkaaren eri vaiheisiin liittyvissä yhtiöoikeudellisissa asioissa sekä sopimusasioiden hallinnassa. Yksityisille henkilöille Asianajotoimisto Tuula Mäkinen tarjoaa apua mm. laatimalla erilaisia perintöoikeuteen liittyviä asiakirjoja kuten testamentteja, lahjakirjoja sekä toimimalla pesänselvittäjänä -ja jakajana.

Yrityksen nettisivusto www.lakimakinen.fi on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Lisätietoja nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

Lisätietoja nettipalveluista

NettiTieto Oy
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160