Koneurakointi Järvinen Ky - Metsä- ja maanrakennusalalla vuodesta 1969

28.02.2019

Koneurakointi Järvinen Ky on perheyritys Keski-Suomessa, Jyväskylän Nyrölässä. Yritys on toiminut metsä- ja maanrakennusalalla vuodesta 1969. Yrityksen menestyksen tukena, kovan työn ja yrittäjähengen lisäksi, ovat toimineet yrityksen arvot ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Pitkä ja värikäs historia pohjautuu ajatukseen olla uudistuskykyinen ja pysyä ajan hermolla. Koneurakointi Järvinen Ky:n mottona on, ettei pidä tarttua vain yhteen asiaan, jonka osaa, vaan uusia yrittämisen muotoja tulee jatkuvasti kokeilla. Kehittämällä toimintaa eteenpäin, yritys pystyy vastaamaan tehokkaasti nykyajan haasteisiin ja asiakkaiden toiveisiin.

NettiTieto päivitti Koneurakointi Järvisen nettisivut Yrityspalvelujärjestelmän avulla niin että sivusto toimii käyttäjäystävällisesti eri päätelaitteilla. Alusta mahdollistaa sivujen itsenäisen päivittämisen käyttäjäystävällisesti nettiselaimen kautta.

Julkaisualustana Yrityspalvelujärjestelmä sopii nimensä mukaisesti minkä kokoisen yrityksen palvelukseen tahansa, sillä palvelupaketeista löytyy yhden sivun valmiin ulkoasupaketin lisäksi rajaton sivumäärä, räätälöidyn ulkoasun mahdollisuus ja kattava valikoima erilaisia lisämoduuleja. Lisämoduulien avulla sivustolle voi lisätä vaikkapa kuvagallerian, uutismoduulin tai verkkokaupan. Sivujen päivitys onnistuu ilman suurta kekseliäisyyttäkin perustekstinkäsittelytaitojen ja Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen avulla.

Tutustu sivuihin osoitteessa www.koneurakointijarvinen.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160