Kuopion kansallinen viulukilpailu

31.01.2019

Kuopion Musiikinystäväinyhdistys r.y. järjestää XIII Kuopion kansallisen viulukilpailun Kuopion Musiikkikeskuksessa 5.1.-12.1.2020. Kilpailu on tarkoitettu alle 28-vuotiaille Suomen kansalaisille. Finaalissa kilpailijoita säestää Kuopion kaupunginorkesteri, kapellimestarina Jaakko Kuusisto.

NettiTieto toteutti Kuopion Musiikinystäväinyhdistyksen nettisivut Yrityspalvelujärjestelmän avulla niin että sivusto toimii käyttäjäystävällisesti eri päätelaitteilla. Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä mahdollistaa nettisivujen helpon päivityksen ja nettipalvelujen kehittämisen lisämoduulien avulla. Sivuja päivitetään web-käyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa yhdistyksen tarpeiden mukaan.

www.kuopionviulukilpailu.fi

Lisätietoja nettisivuratkaisuista

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi