Hymyä ja Hyvää Tuulta Villiorvokin verkkokaupasta

16.01.2019

Pitopalvelu Villiorvokki on Heinolassa toimiva pitopalvelu, joka valitsi nettisivujensa toteuttajaksi NettiTiedon.

Sivuille toteutettiin yrityksen ilmeen mukainen responsiivinen ulkoasu, verkkokauppa, kuvagalleria ja yhteydenottolomake Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Yrityspalvelujärjestelmä on hakukoneystävällinen ja helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla omia nettisivuja voi itse päivittää ja hallinnoida. Yrityspalelujärjestelmän nettipaketti pitää sisällään mm. domainin rekisteröimisen, halutun kokoiset nettisivut lisäominaisuuksineen tai ilman, sivujen päivitysmahdollisuuden, sähköpostitilin sekä sivujen teknisen ylläpidon.

Lisämoduulien avulla perussivustolle voidaan lisätä esim.uutiset ja tapahtumat tai lomakegeneraattori. Lisäksi mainostoimistopalvelumme suunnittelee ja toteuttaa ulkoasun jokaisen yrityksen ilmeeseen tai toiveisiin sopivaksi.

Tutustu Pitopalvelu Villorvokin tuotetarjontaan osoitteessa: www.villiorvokki.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160