Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto paransi nettipalveluaan

07.01.2019

NettiTieto toteutti Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitolle nettisivu-uudistuksen ja suunnitteli sivustolle liiton toimintaa tukevan responsiivisen ulkoasun, joka mahdollistaa liiton sivustojen käytön erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaan lukien mobiililaitteet. Nettisivujen skaalautuvuus eri päätelaitteille parantaa sivujen käytettävyyttä huomattavasti.

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n tarkoituksena on edistää ja kehittää kaukalopalloa ja ringetteä sekä toimia näissä lajeissa toimivien jäsentensä valtakunnallisena liittona.

Liiton nettisivut toimivat tärkeänä osana viestintää ja sivustoilla onkin paljon toiminallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Sivustoilta löytyy mm. tapahtumakalenteri, kuvagalleria, bannerialueet, uutismoduulit ja liiton käyttämien lomakkeiden tekoon tarkoitettu lomakegeneraattori. Laajan sisällön vuoksi nettisivupaketteihin varattiin rajaton sivumäärä: sivustolle on nyt voitu lisätä lajitietojen lisäksi mm. materiaalia harrastajille.

Liiton ylläpitäjän on helppo päivittää nettisivuja, sillä Yrityspalvelujärjestelmä sisältää web-käyttöisen sivueditorin, jonka avulla sivujen muokkaus ja päivitys onnistuu helposti ja nopeasti ilman ohjelmointitaitoja. Editorin käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Lisämoduuleilla nettisivuja on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa liiton tarpeiden mukaan.

Lisätietoja:

www.skrl.fi
kaukalopallo.skrl.fi
www.smkaukalopallo.fi
www.smringette.fi
ringette.skrl.fi

NettiTieto Oy

Puhelin: 020 742 1160
Sähköposti: myynti(at)nettitieto.fi