Raikkaasti erilainen

10.12.2018

Varkaudessa toimiva Tili -ja Yrityspalvelu Tarja Jurvanen Oy on perustettu vuonna 2000 ja yrityksen päätoimialana on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut.

Yrityksen palvelut sisältävät mm. kokonaisvaltaiset taloushallinon palvelut; kirjanpidot, tilinpäätökset, palkanlaskenta, veroilmoitukset, maksuliikenne, laskutus, yrityksien perustamiset, yhtiömuodon muutokset ja verosuunnittelun.

Tili -ja Yrityspalvelu Tarja Jurvasen nettisivuille päivitettiin yksilöllinen ulkoasu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivujen päivityksen myötä sivusto muutettiin myös responsiiviseksi, joka mahdollistaa sivujen käytön tietokoneen lisäksi myös tabletilla ja mobiililaitteilla.

Uudistettuihin nettisivuihin ja palveluvalikoimaan voi tutustua osoitteessa www.tili-jayrityspalvelu.fi

Kysy lisää nettisivujen toteutuksesta ja mainostoimistopalveluistamme:


NettiTieto Oy
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160