Kiinteistöhuolto Vilander sai uuden graafisen ilmeensä

26.11.2018

Kiinteistöhuollon palveluita Helsingissä tarjoava Kiinteistöhuolto Vilander esittelee palveluitaan juuri uudistetuilla nettisivuillaan osoitteessa www.khvilander.fi

Nettisivujen ylläpitoon on aikaisemminkin käytetty NettiTiedon yrityspalvelujärjestelmää. Nyt nettisivujen ilme kuitenkin päätettiin uudistaa ja samalla sivujen käytettävyyttä ja asioiden löydettävyyttä parannettiin.

Selkeältä sivustolta löytyvät vaivattomasti yrityksen yhteystiedot, palvelut sekä muutto- ja vikailmoituslomakkeet. Sivupohja on valittu valmiiden ulkoasujen joukosta. Pohjia on valittavana esimerkiksi eri värien ja eri teemojen mukaan. Jos yrityksensä nettisivuille haluaa yksilöllisemmän ilmeen, voidaan sivuston pohja suunnitella toiveiden mukaiseksi lisäpalveluna.

Lisätietoja:

NettiTieto Oy
020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi