Apteekki lähelläsi, jatkuvasti kehittyen. Elämäsi eri vaiheissa mukana.

30.10.2018

Suolahden apteekki ja Hirvaskankaan apteekki tarjoaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, luottamuksellisen, henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen asiakaspalvelukokemuksen.

Apteekin nettisivut uudistettiin Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Raikkaat ja monipuoliset sivut toimivat kahdella eri osoitteella: www.suolahdenapteekki.fi ja www.hirvaskankaanapteekki.fi

Sivuille uusittiin grafiikka ja sivusto päivitettiin toimimaan responsiivisena, joka mahdollistaa sivujen selaamisen pöytäkoneen lisäksi myös tableteilla ja mobiililaitteilla. Etusivulle lisättiin facebook -liitännäinen, mobiilipainikkeet ja kartta-palvelu.

Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu vaivattomasti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Yrityspalvelujärjestelmään sisältyy nettisivujen lisäksi selainkäyttöinen Nettiposti, jonka avulla sähköpostien lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu vaivattomasti. Nettiposti sisältää henkilökohtaisen kalenterin, osoitekirjan sekä tehokkaalla virus- ja roskapostisuodatuksella varustetun sähköpostin.

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160