Sukelllustriolle lisää nettinäkyvyyttä

17.10.2018

Sukellustrio tuottaa palveluita vedealaiseen rakentamiseen ja vedenalaisien rakenteiden tarkastuksiin sekä huoltoon. Isoissa satama- ja voimalaitoshankkeissa yritys toimii osana koko projektia. Yrityksen toimenkuvaan kuuluu vedenalaisien toimien lisäksi kattava valikoima pinnalla tuotettua rakentamista. 

Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu vaivattomasti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Yrityspalvelujärjestelmään sisältyy nettisivujen lisäksi selainkäyttöinen Nettiposti, jonka avulla sähköpostien lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu vaivattomasti. Nettiposti sisältää henkilökohtaisen kalenterin ja osoitekirjan sekä tehokkaalla virus- ja roskapostisuodatuksella varustetun sähköpostin.

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160