Siilin Hammas valitsi nettisivujensa toimittajaksi NettiTiedon

28.09.2018

Siilin Hammas Siilinjärvellä ja Kiuruveden Kulmapaikka esittäytyy uusilla nettisivuillaan osoitteessa www.siilinhammas.fi

Siilin Hammas ja Kiuruveden Kulmapaikan nettisivut toteutettiin responsiiviseksi yksilöllisellä yrityksen ilmeen mukaisella ulkoasulla. Responsiivisuuden myötä nettisivut skaalautuvat kännykkään, tablettiin ja työpöytäkäyttöön. Sivustolla kerrotaan yrityksen palveluista ja sieltä löytyvät helposti yrityksen yhteystiedot ja ajanvaraus millä päätelaitteella tahansa hammasteknisiä palveluita tarvitseville.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu monipuolisuutensa ja laajennettavuutensa ansiosta kaiken kokoisille yrityksille. Sivuja päivitetään selainkäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Järjestelmän avulla sivujen päivittäminen on vaivatonta ja tarvittaessa nettipalveluita voidaan kehittää Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisämoduulien avulla.

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160