Korkeaa laatua ja ystävällistä palvelua jo vuodesta 1945

10.09.2018

Hautaustoimisto J.Nurro Oy:n harmoniset sivut luotiin räätälöidysti Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Hautaustoimisto J.Nurro auttaa hautajaisten järjestämiseen liittyvissä käytännön asioissa kokonaisvaltaisesti. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa, varaa, ilmoittaa, kuljettaa, vaatettaa ja kukittaa. He halusivat tuoda palvelupalettinsa näkyville myös nettiin.

NettiTieto Oy räätälöi nettisivujen ulkoasun asiakkaan toiveiden mukaisesti..Yrityksen nettisivuilta löytää helposti tarvitsemansa tiedon. Nettisivuille on lisätty myös monipuolisesti kuvia mm. erilaisista sidonnoista.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu monipuolisuutensa ja laajennettavuutensa ansiosta kaiken kokoisille yrityksille. Sivuja päivitetään selainkäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittää Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Järjestelmän avulla sivujen päivittäminen on vaivatonta ja tarvittaessa nettipalveluita voidaan kehittää Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisämoduulien avulla. Myös sivumäärää ja niiden ominaisuuksia voi kasvattaa koska tahansa olemalla yhteydessä NettiTietoon.

www.nurro.fi

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160