Fysioterapiaa, hierontaa ja kuntoutusta

30.08.2018

FysioLinna tarjoaa fysioterapiapalveluja ja enneltaehkäisevää neuvontaa tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiville ja neurologisille asiakkaille. Myös vaihtoehtoiset hoidot kuuluvat yrityksen palveluihin esim. kipu- ja särkyhoitoina; akupunktio, hermoratahieronta sekä elimistöä tasapainottava ja rauhoittava; vyöhyketerapia (RZT).  

Eri päätelaitteilla toimivat nettisivut Fysiolinna Oy:lle on toteutettu Nettitiedon Yrityspalvelujärjestelmän avulla, ja tällä kerralla NettiTieto kutsuttiin avuksi entisten sivujen parantamiseen. Selkeästi jäsennellyiltä sivuilta löytää vaivattomasti tietoa yrityksen palveluista ja  yhteydenottoa helpotettiin tuomalla sivuille yhteystietojen oheen yhteydenotto-lomake.

Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa yritykselle helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yritys tarvitsee.. Yrityspalvelujärjestelmän tarjoamat nettipalvelukokonaisuudet ovat ratkaisu jokaiselle, joka haluaa lisää tunnettavuutta ja näkyvyyttä yritykselle, yhdistykselle, seuralle tai vaikka yksityishenkilölle. Nettipalveluiden avulla pääsee hankkimaan lisäarvoa ja kilpailuetua helposti ja vaivattomasti.

Lisätietoja nettisivuratkaisuista

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160