Yksityisen koti- ja hoitokotipalvelut löytyvät entistä paremmin netistä

23.08.2018

NettiTieto päivitti Roinilan hoitokoti Repo Oy:n nettisivut responsiivisiksi Yrityspalvelujärjestelmän avulla. Nyt hoitokodin tarjoamat palvelut löytyvät aiempaa helpommin.

Roinilan Hoitokoti Repo tarjoaa kodinomaista palveluasumista ikäihmisille viihtyisässä maalaismiljöössä Kuopion Kortejoella, sekä kotipalvelua sitä tarvitseville. Nettisivujen julkaisualustana toimii Yrityspalvelujärjestelmä, jonka avulla hoitokoti voi päivittää sivuja itse tilanteen mukaan, sillä käyttäjäystävällisen sivueditorin avulla päivitys onnistuu vaivattomasti Internetyhteyden ja perustekstinkäsittelytaitojen avulla.

Nettisivukokonaisuus sisältää eri päätelaitteisiin skaalautuvan yritysilmeen mukaisesti räätälöidyn ulkoasun ja yrityksen tarpeiden mukaisesti suunnitellun sivuston rakenteen, rekrytointi- ja yhteydenottolomakkeet sekä kuvagallerian..

Tutustu Roinilan Hoitokoti Repo Oy:n tarjoamiin palveluihin osoitteessa: www.roinilanhoitokoti.fi

Lisätietoja NettiTiedon tarjoamista palveluista:

Puhelimitse: 020 742 1160

Sähköpostitse: myynti(at)nettitieto.fi