Neste Oil Taukotuuli - se oikea taukopaikka

13.08.2018

Neste Oil Taukotuuli on Suomen ensimmäinen liikenneasemapalveluja tarjoava taukopaikka vuodelta 1984. Silloin lipussa luki Union. Taukotuulen tiloissa ravintolan ja myymälän lisäksi toimii muun muassa Scanburger, Kotipizza ja Veikkauspiste.

Neste Oil Taukotuulen nettisivut on jo aiemmin toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, joka sopii kaiken kokoisten yritysten nettipalveluiden julkaisujärjestelmäksi. Yrityksen nettisivut päivitettiin nyt vastaamaan tämän päivän tarpeita, joten päivitetyt sivut taipuvat tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaan lukien mobiililaitteet. Responsiivisen nettisivun ansiosta yritys voi tarjota asiakkailleen mukavan käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta.

Tutustu Neste Oil Taukotuulen tarjoamiin palveluihin osoitteessa: www.taukotuuli.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160