Honkakoto Lehikoinen: Yksityinen hoiva-alan yritys Honkajoella

31.07.2018

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä onnistuu nettisivujen toteutus helposti ja vaivattomasti. Sivut suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan omien mieltymysten mukaan. Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu helposti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Honkakoto Lehikoinen Oy:n julkaisualustana toimii myös Yrityspalvelujärjestelmä. Honkakoto Lehikoinen Oy tarjoaa kodinomaista, tehostettua hoiva- ja asumispalvelua pääsääntöisesti yli 65 -vuotiaille asukkaille, jotka tarvitsevat hoivaa, apua, tukea tai ohjausta arjessaan.

Yrityksen tiedot ja kuvia kohteesta löytyy selkeiltä ja helposti selattavilta nettisivuilta www.honkakotolehikoinen.fi

Lisätietoja nettisivupalveluista:

NettiTieto Oy
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160