Kukat kuuluvat jokapäiväiväiseen elämään, ne viestivät monia asioita ja tunteita

26.06.2018

NettiTieto suunnitteli Karkkilan Kukka ja Hautauspalvelut Oy:n nettisivut siten, että sivut mukautusva automaattisesti sen mukaan minkä kokoinen näyttö käyttäjän laitteessa on. Samat nettisivut toimivat tietokoneella, tabletilla sekä alypuhelimella.

Yrityksellä on tarjolla kukka-asetelmat ja -kimput arkeen ja juhlaan, sekä surun kohdatessa. Hautaus- ja kukkapalveluiden lisäksi Karkkilan Kukka ja Hautuaspalveu Oy:n kautta saa lisäpalveluita, kuten hautakivityöt, pitopalvelun ja valokuvauspalvelun, jotka toteutetaan yhteistyökumppaneiden toimesta.

Itse nettisivut on toteutettu aiemmin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, joka on kaiken kokoisten yritysten monipuolinen julkaisujärjestelmä. Sivuilla voi tutustua yrityksen monipuoliseen palveluvalikoimaan ja tutustua etukäteen kuvagalleriassa oleviin kukka-asetelmiin ja -kimppuihin, jotka sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin.

Tutustu yrityksen nettisivujen uuteen ilmeeseen osoitteessa www.karkkilankukka.fi

Lisätietoja:

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160