Salon erä- ja luontomatkailu tarjoaa rentouttavia hetkia jokaiselle rauhaa kaipaavalle

14.06.2018

Salon erä- ja luontomatkailu toimii Keski-Pohjanmaalla, Lestijärvellä ja Syrinkylällä. Yritys vuokraa neljää mökkiä ja metsästäjät voivat ostaa pienriistalupia metsästysseuran alueelle.

Kalastajille Lestijärvi ja Lestijoki useine kalaisine koskineen sekä useat metsäjärvet tarjoavat elämyksiä siika ja lohiapajineen. Luonnon hiljaisuus ja marjaisat maat tarjoavat rentouttavan hetken myös jokaiselle rauhaa kaipaavalle.

NettiTiedon toteuttamilla uudistetuilla nettisivuilla voi tutustua yrityksen toteuttamiin töihin kuvagallerian kautta sekä ottaa yritykseen yhteyttä kätevän yhteydenottolomakkeen kautta.

Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettujen sivujen ylläpito onnistuu vaivattomasti selainkäyttöisen sivueditorin kautta, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja normaalit tekstinkäsittelytaidot. Yrityspalvelujärjestelmän monilla lisämoduuleilla nettipalveluja on helppo kehittää myös tulevaisuudessa yrityksen tarpeiden mukaan.

Lisätietoja

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi