Rakennustarvikkeita ja puutavaraa yli 20 vuoden kokemuksella

06.06.2018

Asiaka ja sitoutuminen asiakkaan tarpeiden toteuttamiseen on Puutavaraliike Puu Siili Ky:n toiminnan peruslähtökohtia. Yritys on toimittanut rakennustarvikkeita ja puutavaraa jo yli 20 vuoden kokemuksella yrityksille, yksityisille, kunnille ja yhteisöille Pohjois-Savon alueella.

Yrityksen nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä nykystandardien mukaisesti kaikilla päätelaitteilla toimiviksi. Responsiiviset nettisivut skaalautuvat automaattisesti päätelaitteen näyttökoon mukaan. Sivusto säilyy tyylikkäänä ja helposti luettavana niin älypuhelimien näytöillä, tablet-laitteilla kuin isommilla näytöillä.

Helposti päivitettävän sivuston ylläpito on vaivatonta. Yrittäjä pääsee itse lisäämään sivuille sisältöä ja vaihtamaan tarvittaessa kuvia. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja sivuja voi laajentaa joustavasti ottamalla käyttöön uusia lisäpalveluita. Helppokäyttöiset ja edulliset nettisivut saadaan nopeasti julkaisukuntoon ja asiakkaan käyttöön.

Lisätietoja

NettiTieto Oy

myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160